Årlig MUD’n’RACE kontingent 2018
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(K1) MUD’n’RACE kontingent 2018
Betalingsplan
Årlig 01.01 - 31.12
181/2000
Kort beskrivelse
Tak for indmeldelse i Mud''n''Race. Kontingentet er med vilje sat meget lavt, men giver dig alligevel ret til at deltage i klubture (vi arrangerer 2 fede fællesture om året), julefrokost, teknikkurser, skrueaftener og meget andet godt. Dit kontingent er dét der bidrager til den sociale sammenhæng i klubben og gør os i stand til at afholde juleture og andre fællesskabsfremmende aktiviteter. Derudover går en andel til vedligeholdelse af Det Hvide Spor i Bidstrupskoven samt vores BikePark ved Avnstrup - dér hvor vi kan lege sikkert inden det går løs i skoven. Har du lyst til at økonomisk bidrage mere til sporarbejdet end med dit kontingent kan du gøre det på MobilePay nr. 30002. Tak for dit medlemsskab af det fedeste cykelfællesskab!.
20 (100) kr.